Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 77 gevonden artikelen
 
 
  Aquafaba as an egg white substitute in food foams and emulsions: Protein composition and functional behavior
 
 
Titel: Aquafaba as an egg white substitute in food foams and emulsions: Protein composition and functional behavior
Auteur: Buhl, Tina F.
Christensen, Claus H.
Hammershøj, Marianne
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 96 (2019) nr. C pagina's 354-364
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 77 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland