Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 77 gevonden artikelen
 
 
  Complex coacervates formation between gelatin and gum Arabic with different arabinogalactan protein fraction content and their characterization
 
 
Titel: Complex coacervates formation between gelatin and gum Arabic with different arabinogalactan protein fraction content and their characterization
Auteur: Rousi, Zoi
Malhiac, Catherine
Fatouros, Dimitrios G.
Paraskevopoulou, Adamantini
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 96 (2019) nr. C pagina's 577-588
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 77 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland