Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 61 van 67 gevonden artikelen
 
 
  Structure, thermal and rheological properties of different soluble dietary fiber fractions from mushroom Lentinula edodes (Berk.) Pegler residues
 
 
Titel: Structure, thermal and rheological properties of different soluble dietary fiber fractions from mushroom Lentinula edodes (Berk.) Pegler residues
Auteur: Xue, Zihan
Chen, Yue
Jia, Yanan
Wang, Yajie
Lu, Yangpeng
Chen, Haixia
Zhang, Min
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 95 (2019) nr. C pagina's 10-18
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 61 van 67 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland