Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 59 van 67 gevonden artikelen
 
 
  Solubility, stability, and bioaccessibility improvement of curcumin encapsulated using 4-α-glucanotransferase-modified rice starch with reversible pH-induced aggregation property
 
 
Titel: Solubility, stability, and bioaccessibility improvement of curcumin encapsulated using 4-α-glucanotransferase-modified rice starch with reversible pH-induced aggregation property
Auteur: Park, Hye Rin
Rho, Shin-Joung
Kim, Yong-Ro
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 95 (2019) nr. C pagina's 19-32
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 59 van 67 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland