Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 54 van 67 gevonden artikelen
 
 
  Preparation of modified whey protein isolate with gum acacia by ultrasound maillard reaction
 
 
Titel: Preparation of modified whey protein isolate with gum acacia by ultrasound maillard reaction
Auteur: Chen, Weijun
Ma, Xiaobin
Wang, Wenjun
Lv, Ruiling
Guo, Mingming
Ding, Tian
Ye, Xingqian
Miao, Song
Liu, Donghong
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 95 (2019) nr. C pagina's 298-307
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 54 van 67 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland