Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 67 gevonden artikelen
 
 
  Impact of wheat bran dietary fiber on gluten and gluten-starch microstructure formation in dough
 
 
Titel: Impact of wheat bran dietary fiber on gluten and gluten-starch microstructure formation in dough
Auteur: Han, Wen
Ma, Sen
Li, Li
Zheng, Xueling
Wang, Xiaoxi
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 95 (2019) nr. C pagina's 292-297
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 67 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland