Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 67 gevonden artikelen
 
 
  Effect of ε-polylysine addition on κ-carrageenan gel properties: Rheology, water mobility, thermal stability and microstructure
 
 
Titel: Effect of ε-polylysine addition on κ-carrageenan gel properties: Rheology, water mobility, thermal stability and microstructure
Auteur: Li, Tingting
Wen, Chengrong
Dong, Yingying
Li, Dongmei
Liu, Miao
Wang, Zhongli
Janaswamy, Srinivas
Zhu, Beiwei
Song, Shuang
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 95 (2019) nr. C pagina's 212-218
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 67 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland