Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 53 van 67 gevonden artikelen
 
 
  Plasma technology as a tool to decrease the sensitivity to water of fish protein films for food packaging
 
 
Titel: Plasma technology as a tool to decrease the sensitivity to water of fish protein films for food packaging
Auteur: Romani, Viviane Patrícia
Olsen, Bradley
Pinto Collares, Magno
Meireles Oliveira, Juan Rodrigo
Prentice, Carlos
Guimarães Martins, Vilásia
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 94 (2019) nr. C pagina's 210-216
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 53 van 67 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland