Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 49 van 67 gevonden artikelen
 
 
  Multiple steps and critical behaviors of the binding of tannic acid to wheat starch: Effect of the concentration of wheat starch and the mass ratio of tannic acid to wheat starch
 
 
Titel: Multiple steps and critical behaviors of the binding of tannic acid to wheat starch: Effect of the concentration of wheat starch and the mass ratio of tannic acid to wheat starch
Auteur: Wei, Xianling
Li, Jing
Li, Bin
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 94 (2019) nr. C pagina's 174-182
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 49 van 67 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland