Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 67 gevonden artikelen
 
 
  Effects of fish oil incorporation on the gelling properties of silver carp surimi gel subjected to microwave heating combined with conduction heating treatment
 
 
Titel: Effects of fish oil incorporation on the gelling properties of silver carp surimi gel subjected to microwave heating combined with conduction heating treatment
Auteur: Jiao, Xidong
Cao, Hongwei
Fan, Daming
Huang, Jianlian
Zhao, Jianxin
Yan, Bowen
Zhou, Wenguo
Zhang, Wenhai
Ye, Weijian
Zhang, Hao
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 94 (2019) nr. C pagina's 164-173
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 67 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland