Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 67 gevonden artikelen
 
 
  Combination of sodium alginate with tilapia fish gelatin for improved texture properties and nanostructure modification
 
 
Titel: Combination of sodium alginate with tilapia fish gelatin for improved texture properties and nanostructure modification
Auteur: Sow, Li Cheng
Toh, Nicholas Zhen Yu
Wong, Chong Wen
Yang, Hongshun
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 94 (2019) nr. C pagina's 459-467
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 67 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland