Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Rheological and structural characterization of gels from albumin and low methoxyl amidated pectin mixtures
 
 
Titel: Rheological and structural characterization of gels from albumin and low methoxyl amidated pectin mixtures
Auteur: Chaux-Gutiérrez, Ana María
Pérez-Monterroza, Ezequiel José
Mauro, Maria Aparecida
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 92 (2019) nr. C pagina's 60-68
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland