Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Microwave assisted rapid hydration in starch matrix of paddy (Oryza sativa L.): Process development, characterization, and comparison with conventional practice
 
 
Titel: Microwave assisted rapid hydration in starch matrix of paddy (Oryza sativa L.): Process development, characterization, and comparison with conventional practice
Auteur: Panda, Brajesh Kumar
Shrivastava, Shanker Lal
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 92 (2019) nr. C pagina's 240-249
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland