Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Effects of amino acids on gelatinization, pasting and rheological properties of modified potato starches
 
 
Titel: Effects of amino acids on gelatinization, pasting and rheological properties of modified potato starches
Auteur: Gałkowska, Dorota
Juszczak, Lesław
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 92 (2019) nr. C pagina's 143-154
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland