Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Effect of extraction temperature on the gelling properties and identification of porcine gelatin
 
 
Titel: Effect of extraction temperature on the gelling properties and identification of porcine gelatin
Auteur: Sha, Xiao-Mei
Hu, Zi-Zi
Ye, Yun-Hua
Xu, Huang
Tu, Zong-Cai
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 92 (2019) nr. C pagina's 163-172
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland