Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Influence of Maillard reaction extent on acid induced gels of whey proteins and dextrans
 
 
Titel: Influence of Maillard reaction extent on acid induced gels of whey proteins and dextrans
Auteur: Spotti, María Julia
Loyeau, Paula Andrea
Marangón, Abril
Noir, Hernán
Rubiolo, Amelia Catalina
Carrara, Carlos Roberto
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 91 () nr. C pagina's 224-231
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland