Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Gelation and microstructural properties of protein hydrolysates from trypsin-treated male gonad of scallop (Patinopecten yessoensis) modified by κ-Carrageenan/K+
 
 
Titel: Gelation and microstructural properties of protein hydrolysates from trypsin-treated male gonad of scallop (Patinopecten yessoensis) modified by κ-Carrageenan/K+
Auteur: Yan, Jia-Nan
Shang, Wen-Hui
Zhao, Jun
Han, Jia-Run
Jin, Wen-Gang
Wang, Hai-Tao
Du, Yi-Nan
Wu, Hai-Tao
Janaswamy, Srinivas
Xiong, Youling L.
Zhu, Bei-Wei
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 91 () nr. C pagina's 182-189
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland