Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 103 gevonden artikelen
 
 
  Changes in physico-chemical properties, microstructure and intermolecular force of preserved egg yolk gels during pickling
 
 
Titel: Changes in physico-chemical properties, microstructure and intermolecular force of preserved egg yolk gels during pickling
Auteur: Yang, Yuan
Zhao, Yan
Xu, Mingsheng
Wu, Na
Yao, Yao
Du, Huaying
Liu, Haiyan
Tu, Yonggang
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 89 (2019) nr. C pagina's 131-142
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 103 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland