Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 69 van 103 gevonden artikelen
 
 
  Modulating the in vitro digestibility and predicted glycemic index of rice starch gels by complexation with gallic acid
 
 
Titel: Modulating the in vitro digestibility and predicted glycemic index of rice starch gels by complexation with gallic acid
Auteur: Chi, Chengdeng
Li, Xiaoxi
Zhang, Yiping
Chen, Ling
Xie, Fengwei
Li, Lin
Bai, Guanghui
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 89 (2019) nr. C pagina's 821-828
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 69 van 103 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland