Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 43 van 103 gevonden artikelen
 
 
  Effects of ultrasound treatment on the physicochemical and emulsifying properties of proteins from scallops (Chlamys farreri)
 
 
Titel: Effects of ultrasound treatment on the physicochemical and emulsifying properties of proteins from scallops (Chlamys farreri)
Auteur: Wu, Di
Wu, Chao
Ma, Wuchao
Wang, Zhenyu
Yu, Cuiping
Du, Ming
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 89 (2019) nr. C pagina's 707-714
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 43 van 103 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland