Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 103 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Maillard reaction on rheological, physicochemical and functional properties of oat β-glucan
 
 
Titel: Effect of Maillard reaction on rheological, physicochemical and functional properties of oat β-glucan
Auteur: Sun, Tao
Qin, Yingying
Xie, Jing
Xu, Honglei
Gan, Jianhong
Wu, Jikui
Bian, Xiaojun
Li, Xiaohui
Xiong, Zhenhai
Xue, Bin
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 89 (2019) nr. C pagina's 90-94
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 103 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland