Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 103 gevonden artikelen
 
 
  Chicory root pulp pectin as an emulsifier as compared to sugar beet pectin. Part 1: Influence of structure, concentration, counterion concentration
 
 
Titel: Chicory root pulp pectin as an emulsifier as compared to sugar beet pectin. Part 1: Influence of structure, concentration, counterion concentration
Auteur: Pi, Fang
Liu, Zhanpeng
Guo, Xiaobing
Guo, Xiaoming
Meng, Hecheng
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 89 (2019) nr. C pagina's 792-801
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 103 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland