Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 36 gevonden artikelen
 
 
  Effect of yeast β-glucan on gel properties, spatial structure and sensory characteristics of silver carp surimi
 
 
Titel: Effect of yeast β-glucan on gel properties, spatial structure and sensory characteristics of silver carp surimi
Auteur: Zhang, Huimin
Xiong, Yiting
Bakry, Amr M.
Xiong, Shanbai
Yin, Tao
Zhang, Binjia
Huang, Jingjing
Liu, Zhiyu
Huang, Qilin
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 88 () nr. C pagina's 256-264
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 36 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland