Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Acid-induced gelation of enzymatically cross-linked caseinate in different ionic milieus
 
 
Titel: Acid-induced gelation of enzymatically cross-linked caseinate in different ionic milieus
Auteur: Raak, Norbert
Schöne, Christian
Rohm, Harald
Jaros, Doris
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 86 (2019) nr. C pagina's 43-49
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland