Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Enrichment of yoghurt with oat protein fractions: Structure formation, textural properties and sensory evaluation
 
 
Titel: Enrichment of yoghurt with oat protein fractions: Structure formation, textural properties and sensory evaluation
Auteur: Brückner-Gühmann, Monika
Benthin, Albina
Drusch, Stephan
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 86 (2019) nr. C pagina's 146-153
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland