Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Effects of low acyl and high acyl gellan gum on the thermal stability of purple sweet potato anthocyanins in the presence of ascorbic acid
 
 
Titel: Effects of low acyl and high acyl gellan gum on the thermal stability of purple sweet potato anthocyanins in the presence of ascorbic acid
Auteur: Xu, Xue-Jiao
Fang, Sheng
Li, Yan-Hua
Zhang, Fan
Shao, Zhi-Peng
Zeng, Yu-Ting
Chen, Jie
Meng, Yue-Cheng
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 86 (2019) nr. C pagina's 116-123
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland