Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 70 gevonden artikelen
 
 
  Chitosan-whey protein nanoparticles improve encapsulation efficiency and stability of a trypsin inhibitor isolated from Tamarindus indica L
 
 
Titel: Chitosan-whey protein nanoparticles improve encapsulation efficiency and stability of a trypsin inhibitor isolated from Tamarindus indica L
Auteur: De Queiroz, Jaluza Luana Carvalho
De Araújo Costa, Rafael Oliveira
Rodrigues Matias, Lídia Leonize
De Medeiros, Amanda Fernandes
Teixeira Gomes, Ana Francisca
Santos Pais, Tatiana Dos
Passos, Thais Souza
Maciel, Bruna Leal Lima
Dos Santos, Elizeu Antunes
De Araújo Morais, Ana Heloneida
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 84 (2018) nr. C pagina's 247-256
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland