Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 38 van 70 gevonden artikelen
 
 
  Gastrointestinal digestion and stability of submicron-sized emulsions stabilized using waxy maize starch crystals
 
 
Titel: Gastrointestinal digestion and stability of submicron-sized emulsions stabilized using waxy maize starch crystals
Auteur: Jo, Myeongsu
Ban, Choongjin
Goh, Kelvin K.T.
Choi, Young Jin
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 84 (2018) nr. C pagina's 343-352
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 38 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland