Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 56 gevonden artikelen
 
 
  Corrigendum to <'Effects of particle size and water content during cooking on the physicochemical properties and in vitro starch digestibility of milled durum wheat grains'>
 
 
Titel: Corrigendum to <'Effects of particle size and water content during cooking on the physicochemical properties and in vitro starch digestibility of milled durum wheat grains'>
Auteur: Guo, Peng
Yu, Jinglin
Wang, Shujun
Wang, Shuo
Copeland, Les
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 83 () nr. C pagina's 511
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 56 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland