Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 56 gevonden artikelen
 
 
  Enhancement of structural, functional and antioxidant properties of fish gelatin films using Maillard reactions
 
 
Titel: Enhancement of structural, functional and antioxidant properties of fish gelatin films using Maillard reactions
Auteur: Kchaou, Hela
Benbettaïeb, Nasreddine
Jridi, Mourad
Abdelhedi, Ola
Karbowiak, Thomas
Brachais, Claire-Hélène
Léonard, Marie-Laure
Debeaufort, Frédéric
Nasri, Moncef
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 83 () nr. C pagina's 326-339
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 56 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland