Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Mechanisms of starch gelatinization during heating of wheat flour and its effect on in vitro starch digestibility
 
 
Titel: Mechanisms of starch gelatinization during heating of wheat flour and its effect on in vitro starch digestibility
Auteur: Guo, Peng
Yu, Jinglin
Copeland, Les
Wang, Shuo
Wang, Shujun
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 82 (2018) nr. C pagina's 370-378
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland