Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Effect of pH and salts on microstructure and viscoelastic properties of lemon peel acid insoluble fiber suspensions upon high pressure homogenization
 
 
Titel: Effect of pH and salts on microstructure and viscoelastic properties of lemon peel acid insoluble fiber suspensions upon high pressure homogenization
Auteur: Willemsen, Katleen L.D.D.
Panozzo, Agnese
Moelants, Katlijn
Cardinaels, Ruth
Wallecan, Joël
Moldenaers, Paula
Hendrickx, Marc
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 82 (2018) nr. C pagina's 144-154
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland