Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Acidified/basified gellan gum gels: The role of the structure in drying/rehydration mechanisms
 
 
Titel: Acidified/basified gellan gum gels: The role of the structure in drying/rehydration mechanisms
Auteur: Cassanelli, Mattia
Prosapio, Valentina
Norton, Ian
Mills, Thomas
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 82 (2018) nr. C pagina's 346-354
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 59 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland