Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 54 van 54 gevonden artikelen
 
 
  Water absorption as a prediction tool for the application of hydrocolloids in potato starch-based bread
 
 
Titel: Water absorption as a prediction tool for the application of hydrocolloids in potato starch-based bread
Auteur: Horstmann, S.W.
Axel, C.
Arendt, E.K.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 81 () nr. C pagina's 129-138
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 54 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland