Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 50 van 54 gevonden artikelen
 
 
  The gelatinization and retrogradation properties of wheat starch with the addition of stearic acid and sodium alginate
 
 
Titel: The gelatinization and retrogradation properties of wheat starch with the addition of stearic acid and sodium alginate
Auteur: Yu, Zhen
Wang, Yu-Sheng
Chen, Hai-Hua
Li, Qian-Qian
Wang, Qi
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 81 () nr. C pagina's 77-86
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 50 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland