Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 46 van 54 gevonden artikelen
 
 
  Sweet potato starch with low pasting temperature to improve the gelling quality of surimi gels after freezing
 
 
Titel: Sweet potato starch with low pasting temperature to improve the gelling quality of surimi gels after freezing
Auteur: Jia, Ru
Katano, Toyohiko
Yoshimoto, Yasushi
Gao, Yuanpei
Watanabe, Yuki
Nakazawa, Naho
Osako, Kazufumi
Okazaki, Emiko
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 81 () nr. C pagina's 467-473
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 46 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland