Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 40 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Introducing Speckled sugar bean (Phaseolus vulgaris) protein isolates as a new source of emulsifying agent
 
 
Titel: Introducing Speckled sugar bean (Phaseolus vulgaris) protein isolates as a new source of emulsifying agent
Auteur: Rahmati, Nazanin Fatemeh
Koocheki, Arash
Varidi, Mehdi
Kadkhodaee, Rassoul
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 79 (2018) nr. C pagina's 498-508
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 40 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland