Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Calcium-induced gelation of whey protein aggregates: Kinetics, structure and rheological properties
 
 
Titel: Calcium-induced gelation of whey protein aggregates: Kinetics, structure and rheological properties
Auteur: Kharlamova, Anna
Nicolai, Taco
Chassenieux, Christophe
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 79 (2018) nr. C pagina's 145-157
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland