Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Influence of flaxseed gum and NaCl concentrations on the stability of oil-in-water emulsions
 
 
Titel: Influence of flaxseed gum and NaCl concentrations on the stability of oil-in-water emulsions
Auteur: Liu, Wen-Yan
Feng, Mei-Qin
Wang, Meng
Wang, Peng
Sun, Jian
Xu, Xing-Lian
Zhou, Guang-Hong
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 79 (2018) nr. C pagina's 371-381
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland