Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Edible coating based on whey protein isolate nanofibrils for antioxidation and inhibition of product browning
 
 
Titel: Edible coating based on whey protein isolate nanofibrils for antioxidation and inhibition of product browning
Auteur: Feng, Zhibiao
Wu, Guangxin
Liu, Chunhong
Li, Dongmei
Jiang, Bin
Zhang, Xiaosong
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 79 (2018) nr. C pagina's 179-188
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland