Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 107 gevonden artikelen
 
 
  Characteristics of gelling and water holding properties of hen egg white/yolk gel with NaCl addition
 
 
Titel: Characteristics of gelling and water holding properties of hen egg white/yolk gel with NaCl addition
Auteur: Li, Junhua
Li, Xin
Wang, Chenying
Zhang, Mengqi
Xu, Yali
Zhou, Bei
Su, Yujie
Yang, Yanjun
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 77 () nr. C pagina's 887-893
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 107 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland