Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 107 gevonden artikelen
 
 
  Casein gel particles as novel soft Pickering stabilizers: The emulsifying property and packing behaviour at the oil-water interface
 
 
Titel: Casein gel particles as novel soft Pickering stabilizers: The emulsifying property and packing behaviour at the oil-water interface
Auteur: Wang, Pengjie
Chen, Chong
Guo, Huiyuan
Zhang, Hao
Yang, Zibiao
Ren, Fazheng
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 77 () nr. C pagina's 689-698
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 107 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland