Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 107 gevonden artikelen
 
 
  Effect of frying on the pasting and rheological properties of normal maize starch
 
 
Titel: Effect of frying on the pasting and rheological properties of normal maize starch
Auteur: Chen, Long
Tian, Yaoqi
Bai, Yuxiang
Wang, Jinpeng
Jiao, Aiquan
Jin, Zhengyu
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 77 () nr. C pagina's 85-95
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 107 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland