Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 107 gevonden artikelen
 
 
  Composite whey protein–cellulose nanocrystals at oil-water interface: Towards delaying lipid digestion
 
 
Titel: Composite whey protein–cellulose nanocrystals at oil-water interface: Towards delaying lipid digestion
Auteur: Sarkar, Anwesha
Li, Hancong
Cray, Deborah
Boxall, Sally
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 77 () nr. C pagina's 436-444
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 107 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland