Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Current progress in the utilization of native and modified legume proteins as emulsifiers and encapsulants – A review
 
 
Titel: Current progress in the utilization of native and modified legume proteins as emulsifiers and encapsulants – A review
Auteur: Sharif, Hafiz Rizwan
Williams, Peter A.
Sharif, Mian Kamran
Abbas, Shabbar
Majeed, Hamid
Masamba, Kingsley George
Safdar, Waseem
Zhong, Fang
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 76 (2018) nr. C pagina's 2-16
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland