Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Changes in chemical interactions and gel properties of heat-induced surimi gels from silver carp (Hypophthalmichthys molitrix) fillets during setting and heating: Effects of different washing solutions
 
 
Titel: Changes in chemical interactions and gel properties of heat-induced surimi gels from silver carp (Hypophthalmichthys molitrix) fillets during setting and heating: Effects of different washing solutions
Auteur: Zhang, Longteng
Li, Qian
Shi, Jing
Zhu, Beiwei
Luo, Yongkang
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 75 (2018) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland