Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Properties of subcritical water-hydrolyzed passion fruit (Passiflora edulis) pectin
 
 
Titel: Properties of subcritical water-hydrolyzed passion fruit (Passiflora edulis) pectin
Auteur: Klinchongkon, Khwanjai
Khuwijitjaru, Pramote
Adachi, Shuji
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 74 (2018) nr. C pagina's 6 p.
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland