Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 44 gevonden artikelen
 
 
  Effect of pressure with shear stress on gelatinization of starches with different amylose/amylopectin ratios
 
 
Titel: Effect of pressure with shear stress on gelatinization of starches with different amylose/amylopectin ratios
Auteur: Ji, Zhili
Yu, Long
Liu, Hongsheng
Bao, Xianyang
Wang, Yanfei
Chen, Ling
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 72 (2017) nr. C pagina's 331-337
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 44 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland