Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 44 gevonden artikelen
 
 
  Designing added-protein yogurts: Relationship between in vitro digestion behavior and structure
 
 
Titel: Designing added-protein yogurts: Relationship between in vitro digestion behavior and structure
Auteur: Morell, P.
Fiszman, S.
Llorca, E.
Hernando, I.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 72 (2017) nr. C pagina's 27-34
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 44 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland