Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Hydrocolloid-food component interactions
 
 
Titel: Hydrocolloid-food component interactions
Auteur: Gao, Zhiming
Fang, Yapeng
Cao, Yiping
Liao, Hua
Nishinari, Katsuyoshi
Phillips, Glyn O.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 68 (2017) nr. C pagina's 149-156
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland